woensdag 3 april 2013

Reis plannen

Mensen vragen weleens: heb je alweer reisplannen? Mijn antwoord is dan: " altijd! "
En dat is waar, want er zit altijd wel weer een plan in mijn hoofd. Het is dan wellicht nog niet uitgewerkt of de datum is nog niet bekend, maar plannen zijn er altijd!


Dit jaar hebben we weer de nodige leuke reizen in het verschiet:

In Mei gaan we de "Big Apple"  een weekje onveilig maken en natuurlijk ben ik inmiddels druk doende met het uitzoeken wat we allemaal gaan zien en doen. Gelukkig heb ik een stel reislustige vriendinnen waarvan er verschillende al een week in New York geweest zijn, dus de dag-tot-dag schema's worden enthousiast uitgewisseld!

Times Square
En dan... in het najaar gaan we drie weken reizen door Argentinië en Chili. Voor het grootste gedeelte zullen we door Patagonië reizen; dit gebied stond al lang op onze verlanglijst. Op de allerlaatste dag doen we Uruguay ook nog even aan, dus dat word me toch weer gaaaaaaf!!!! Heb er nu al zin in, maar ik moet nog lang wachten :-)

Ushuaia
Het schema volgt binnenkort maar we gaan in ieder geval walvissen en dolfijnen spotten, hopelijk tussen de pinguïns wandelen, langs gletsjers varen en naar het uiterste puntje van Zuid Amerika afreizen. (Bezoek aan de zuidelijkst gelegen stad ter wereld Ushuaia) We zullen Vuurland bezoeken, en we zullen over het Beagle kanaal varen.
Aftellen.... :-) :-) :-)

Perito Moreno Gletsjer

3 opmerkingen:

  1. Cool! Ga ik eerst met jou 'op reis', mag jij daarna met Edwin en mij mee naar Australië en Nieuw Zeeland ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on Electrical consultants

    BeantwoordenVerwijderen