zondag 28 augustus 2011

Vol verwachting klopt mijn hart...

Nog een paar dagen en dan is het zover!
Tegen de tijd dat het in Nederland wellicht eindelijk lekker weer wordt (want dat is het meestal in september en vaak zelfs nog in oktober) reizen wij af naar het Afrikaanse.
Toen ik vanmorgen de tandarts-assistente sprak (dat kan ook maar in orde zijn want in Tanzania naar de tandarts zie ik niet zo zitten :-)) verzekerde ook zij mij er wederom van dat hitte in Afrika anders is dan hitte hier.
Ik ben daar echt heel erg benieuwd naar.
Deze tandarts-assistente wist waar ze het over had, want zij heeft al vele keren in Gambia en Kenya gewerkt in de 38 graden. ("Dan staan we gewoon met een lange broek aan te werken en valt het best mee" zei ze...)
Als het hier in Nederland boven de 25 graden komt, heb ik al gauw hoofdpijn maar het schijnt daar door een andere luchtvochtigheid ECHT anders te zijn.
We gaan het meemaken!!!!

Alles is rond; een stapel dollarbiljetten in kleine coupures ligt mij aan te greinzen en het enige dat ons dus nog te doen staat is de koffer pakken. Is het heel erg raar als ik dat anderhalve week van tevoren doe? hahaha, ik ben enthousiast, ik wil NU!!

Voor de laatste dag van onze safari heb ik deze week ook nog een ballonvlucht geboekt, dus we sluiten af in stijl. Of daar foto's van op de blog komen is de vraag want ik lijd in verregaande mate aan HOOGTEVREES!
De ballonvlucht vind ik dus tegelijkertijd iets om naar uit te zien (once in een life time experience, toch?) alsook iets waar ik behoorlijk buikpijn van krijg. Het zweet staat al in mijn handen als ik eraan denk....
Spannend gaat het dus zeker worden!

Ik hoop uiteraard een heleboel mooie verhalen op te tekenen in Tanzania maar in hoeverre ik in de avonduren nog puf heb om ze digitaal te verwerken is zeer de vraag. Ook weet ik niet hoe het gesteld is met de internet verbinding in de Serengeti, dus jullie zullen misschien wat geduld moeten betrachten.
Maar, geduld is een schone zaak en daarom ga ik nu maar braaf de laatste dagen uitzitten.

Groetjes, Blinnie

1 opmerking:

  1. hee wat leuk , mijn hubby veroeft al bijna het hele jaar in afrika, met ussen posen dan..Hij zit nu in Angola , hiervoor in Kongo, was nog in Libie vlak voor de hel losbrak daar.
    kan me voor stellen dat je NU wilt gaan. Nog eeeeven wachten .
    O wil je je pa even bedanken voor het lieve compliment op mijn blog??

    BeantwoordenVerwijderen