maandag 10 oktober 2011

Down Under

Zelf nog maar amper twee weken terug uit Tanzania (en wat was het geweldig!) stonden we gisteren alweer op het vliegveld van Düsseldorf om mijn ouders uit te zwaaien bij hun reis naar Australië.
Dat ik de reisgenen van mijn vader geërfd heb, is wel duidelijk.
Omdat mijn ouders, vooral mijn vader, geen vlucht van meer dan 8 uur willen maken, hebben ze hun reis naar onze tegenvoeters in etappes gepland.
Gisteren zijn ze vertrokken om via Dubai (eerste stop) naar Bangkok (tweede stop) en vervolgens naar Sydney te vliegen. In Australië zullen ze 7 weken weken verblijven en o.a. met een auto enkele weken rond gaan reizen. Ook een bezoek (vlucht) aan Tasmanië staat op het programma en dat is toch wel heel bijzonder.
Ik ben zo trots op deze levensgenieters!
Zoals mijn vader gewoon is te zeggen: "Dat ik in de winter van mijn leven nog zo'n mooie reis mag maken, is iets waar ik dankbaar voor ben" en dat kan ik me goed voorstellen!
Ik moet nog maar afwachten of ik op mijn 82e nog in staat zal zijn zulke mooie reizen te maken, maar dat mijn vader ze op zijn leeftijd in het goede gezelschap van mijn moeder maakt is iets waar ik dankbaar voor ben!

Leo en Gemma, een hele fijne tijd toegewenst in Australia!!! Geniet ervan!!!

Gek doen met Australië boek

Gek doen met Australië boek

Remco laadt de koffers in

Ma krijgt nog een kleinigheidje voor vertrek

Vliegveld Dusseldorf: de lachebekjes hebben er zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten